Tenerife

Kirsten Kok - Van Asselt

Officiële naam: Tenerife

Ras: Welsh K

Kleur: Bruin

Geslacht: ruin

Stokmaat: 1.53 m.

Geboortedatum: 2004

Op de ponyclub sinds: 2016

Boxhouder: K. Kok – Van Asselt

Beste Allemaal,

Mijn naam is Tenerife.

Ik ben geboren in 2004 en ik ben een Welsh K.

De K staat voor mijn hoogte, ik ben 1.53 m hoog.

Ondanks dat ik tot één van de grotere pony’s van de ponyclub behoor, ben ik heel lief en rustig in de bak waardoor ook de kleinere beginners met veel plezier op mij leren rijden.

Met poetsen ben ik nog wel eens een beetje druk, ik ben niet gemeen maar ik zie gewoon graag alles en daardoor sta ik niet helemaal netjes stil.

Als je me gaat opzadelen moet dat wel voorzichtig. Soms word ik een beetje boos, maar als je het zadel op doet en stapje voor stapje mijn singel vastmaakt dan gaat het al beter. Maar niet schrikken hé als ik toch in de stang of in het hout ga bijten want ik vind die singel echt niet fijn. Vraag dan vooral hulp aan de lesgever, zij kan je goed helpen in hoe je mij het beste kan opzadelen.

Bij mijn vorige baasje ben ik in de wedstrijdsport uitgebracht in springen en dressuur.

Hier deed ik op L nivo mee met de pony’s.

Nu met Kirsten doe ik echt van alles. Springen en dressuur, naar de manege en lekker uren in het bos maar ook ’s avonds trekken we erop uit. Dan ga ik gekleed in een hele grote oranje jas en met gele flappen om mijn benen en lampje op mijn hoofd want ja ze moeten ons wel zien in het donker.Op de foto laat ik zien hoe fijn ik het vind om lekker vrij te springen. Dit hoop ik nog wel een keer te mogen doen. Dat was echt leuk.

Nou ik hoop tot snel op de ponyclub.

Hinnek Tenerife