Briana

Familie van Lammeren

Officiële naam: Briana de la Fazenda

Ras: KWPN

Kleur: Bruin

Geslacht: merrie

Stokmaat: 1.53 m.

Geboortedatum: 19 mei 2006

Op de ponyclub sinds: 2017

Boxhouder: Familie van Lammeren

Graag stellen wij jullie voor aan Briana, onze lieve pony uit 2006 en 2 dagen later jarig dan haar baasje Sanne.

Briana is een afstammeling van Sandreo/Salsa de la Fazenda en Krack C. 

Bij haar vorige eigenaar heeft Briana veel gesprongen (boven 1 m.) en dressuur op L niveau gereden.

Buiten het feit dan Briana ontzettend lief is, erg aanhankelijk en het heerlijk vindt om knuffels te krijgen is het een te klein gebleven paardje met een paar swingende achterbenen. We zijn hard aan het oefenen om technisch gezien iets meer op de achterhand te rijden waardoor Briana heel mooi haar achterbenen onder de bibs houdt.

Briana staat keurig stil aan de paal om gepoetst te worden om daarna heerlijk weer door het zand te rollen in de paddock. Ook geniet ze van lange bosritten en lekker te springen, graag zo hoog mogelijk 😊. Ook houdt  ze gelukkig heel erg van eten, want ze mag nog wel wat kilootjes erbij krijgen om ook wat spieren op te bouwen. Ze doet het heel erg goed.

Met kinderen doet ze het super, alleen als je iets te druk bent zal ze een stapje opzij doen om te ontsnappen aan de drukte. Het is een boefje en zal proberen om aan de paal haar knoop los te trekken en zal in de poetskist altijd op zoek gaan naar paardensnoepjes.

Bri vindt het heel erg leuk om in galop steeds wat harder te gaan, het baasje vindt dit ook wel leuk op zijn tijd. Maar veiligheid voorop. Gelukkig is Briana goed opgevoed en is reageert ze gelijk op het moment dat ze het weer wat rustiger aan moet doen.

We zijn erg blij met onze lieverd en we hopen nog vele mooie momenten met haar te mogen beleven! Kom je haar snel een keertje bewonderen?